HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/teyzeye-ne-hediye-alinir

https 1

foreign_request 1

Teyzeye Ne Hediye Alınır?

12-04-2023 17:30
Teyzeye Ne Hediye Alınır?

Teyzeye Ne Hediye Alınır?

Teyzeye Verilecek Hediye Seçenekleri


Teyzeye hediye arıyorsanız, birçok özel tasarım üründen birini tercih edebilirsiniz. Teyzeye alınabilecek hediyeler içerisinde farklı özelliklere sahip özel tasarım ürünler yer alıyor. Teyzenizin doğum gününde, yılbaşında ya da farklı özel bir günde tercih edebileceğiniz bu ürünlerle unutulmaz bir hatıra verebilirsiniz.


 

Anne yarımız olan canımız teyzelerimize vereceğiniz sürpriz hediye kutularıyla onları şaşırtabilirsiniz. Hediye kutuları, kupalar, baskılı bez çantaları, dekoratif biblolar, dekoratif baskılı kanvas çerçeveler gibi birçok ürün çeşidi sizleri bekliyor. Teyzenizin en özel günlerini unutulmaz kılmak istiyorsanız onlara bu hediyelerden birini tercih ederek sürpriz yapabilirsiniz. İşte teyze için alınabilecek hediye çeşitleri içerisinde en özel ürünler!


Canım Teyzem Hediye Baskılı Porselen Kupa

Doğum gününde veya özel günlerde halaya hediye almak isteyenler için porselen kupa hediyesi dikkat çekiyor. Üzerinde "Anne yarım canım teyzem” baskısı bulunan bu kupalar birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilir. "Anne yarım canım teyzem” hediye arayanlar için uygun fiyatlı ve kullanışlı bir üründür.


Teyzeye Hediye Instagram Baskılı Kanvas Tablo

Dilediğiniz fotoğrafı istediğiniz boyutlardaki kanvas tablo üzerine basabiliyoruz. Baskılar solmaz ve çıkma yapmaz. Teyzeye doğum gününde hediye almak isteyenler için oldukça şık tasarımlı bir üründür. TV ünitesi, masa, raf, vitrin gibi yerlerde estetik biçimde sergilenebilir. Baskılı kanvas tablo özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.


Teyze Yeğen Kombini Tişört Body Seti

Kişiye özel kombinli hediye arayanlar ise tişört body seti tercih edebilir. Tişört renklerinde sınır yoktur ve terletme yapmayan baskı teknolojisi kullanılır. Tamamen pamuklu olduğu için cilde zarar vermez ve konforlu bir şekilde giyilebilir. Baskıyla özelleştirilen teyze yeğen kombini tişört body seti uygun fiyatla satışa sunuluyor.


İsim Yazılı Baskılı Köşe Yastığı

İnternet üzerinden teyzeye özel hediye seçmek isteyenler hem rahat hem de estetik bir hediye olan isim yazılı baskılı köşe yastığına ilgi gösteriyor. Uygun fiyatıyla beğeni toplayan bu yastık kırmızı, siyah, bej ve füme renk seçenekleriyle satışa sunulur. Yastık içi dolu olduğu için hemen kullanıma uygundur. 43 x 43 cm ölçülerinde kare tasarımlı köşe yastığı özel dokulu kaliteli kumaşa sahiptir. Yastık kılıfı kirlendiği durumda çamaşır makinesinde tersten 30 derecede yıkamaya uygundur. Sağlıklı kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskı ile teyzenin ismi köşe yastığının üzerine işlenir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.