HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/sevgiliden-ozur-dilemenin-yollari

https 1

foreign_request 1

Sevgiliden Özür Dilemenin Yolları

11-04-2023 11:19
Sevgiliden Özür Dilemenin Yolları

Sevgiliden Özür Dilemenin Yolları

Sevgiliye Özür Mesajları


Sevgiliyle küsmek çok olağan bir durumdur. Her ilişkinin zaman zaman sınavlarla ve sorunlarla karşılaşması kaçınılmazdır. Ancak bu durumları nasıl ele aldığınız ve nasıl çözdüğünüz, ilişkinizin sağlıklı ve uzun süreli olup olmayacağını belirleyebilir. Küsmeninnedeni ne olursa olsun, bu durumları çözmek ve ilişkinizi düzeltmek için iletişim kurmanız önemlidir. Açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, her iki tarafın da beklentilerini anlamaya çalışarak ve ortak bir çözüm bulmaya çalışmak gerekmedir. Bu şekilde ilişkiler kuvvetlenmektedir. En önemli şey, sevginizi koruyarak ve iletişim kurarak sorunlarınızı çözmektir.


Bazen ne kadar çok sevsek deküçük hatalar yaparak ya da büyük potlar kırarak sevdiklerimizi hiç istemeden de olsa incitiriz. Böyle durumlarda en güzel ilaç kalp yumuşatıcı güzel sözlerdir. Unutmamalıyız ki sevgiliye özür mesajları sevgilinin kalbine dokunmalıdır. Bu nedenle sevgiliye özür mesajları asla yüzeysel olmamalı ve öylesine gelişi güzel seçilmemelidir. 

 

Bu yüzden kabahatiniz ne denli büyükse, özrünüz de o denli büyük ve sevgilinin karşısında ki mahcubiyetinizi yansıtmalıdır. Ama her ne olursa olsun bu konuda da korkmak ve çekinmek olmaz. Kabahatiniz ne olursa olsun sizlere deva olabilecek olan yüzlerce sayıda sevgiliye özür mesajı yayınlıyoruz. Eğer sizde yakın zamanda bir gaf yaparak sevdiğinizin kalbini incittiyseniz işte size derdinize derman olacak olan kalbe ilaç gibi gelecek sevgiliye özür mesajı sözler:

  • Günlerdir şu iki gözüme uyku girmiyor, sanki kalbim iki dudağın arasında atıyor, bir tek beni affettiğini söyle sen, inan ki hayata dönerim bir anda ben yeniden..

  • Küçük hatalar kocaman tebessümlerde kaybolurmuş, sen de benim için kocaman gülümser misin?

  • Büyüklerimiz her zaman haklı değildir. Çünkü büyüklerde hatalar yapar ama affetmek büyüklüğün ta kendisidir. Sen de bu sefer benim için bir büyüklük yap ve affet ben ne olur…
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.