HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/kahve-severler-icin-en-anlamli-hediyeler

https 1

foreign_request 1

Kahve Severler İçin En Anlamlı Hediyeler

02-11-2022 10:08
Kahve Severler İçin En Anlamlı Hediyeler

Kahve Severler İçin En Anlamlı Hediyeler


Kahve severler için hediye önerisi arayanlara Gifterria.com’da birçok öneri var! Kahve tutkunu arkadaşlarınız, aile üyeleriniz, sevdikleriniz için siz de unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. İnsanların zevklerine hitap eden hediyeler, en unutulmaz hediyelerdir. Sürekli ihtiyaç duyacakları ve günlük hayatta kullanacakları bir ürünü hediye etmek, sizin daima hatırlanmanızı sağlar. Kahve tutkunları için hediye ürünler de tam da böyle hediyelerdir. Kahve keyiflerindesizi anmalarını istiyorsanız birçok alternatif ürün sizleri bekliyor.


Kahve setleri, kişiselleştirilebilir kahve ürünleri, özel tasarım konsept armağanlar,termoslar, kahve yanı çikolatalar… Onlarca seçenek içerisinden dilediğinizi tercih ederek sevdiklerinize özel günlerinde unutulmaz bir hediyeverebilirsiniz. Kahve tutkunlarının en özel anı olan kahve saatlerinde adı anılan biri olmak istiyorsanız sizler için sevdiklerinize özel hazırladığımız hediye önerileri listesine göz gezdirebilirsiniz.


Konsept Tasarımlı Kahve Hediye Kutusu


Kişiye kendini özel hissettirecek kahve hediye seti almak isteyenler için konsept tasarımlı ürünler öne çıkmaktadır. Kahve hediye setleri içerisinde birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kahve fincanı ve altlığı ile birlikte kolonya, çikolatave türk kahvesi bulunur. Dilediğiniz notu yazabileceğiniz Gifterria logolu hediye kartı ve nefis aromalı kokan kolonya ofis ortamında şık bir şekilde kullanılabilecek ürünlerden biridir. Türk kahvesi sevenler için özel olarak hazırlanan bu hediye kutusunda Balabey marka kahve bulunur. Geleneksel kahveyine geleneksel tasarımlı kahve fincanı ile servis edilebilir. Konsept tasarımlı olduğu için özellikle ofis ortamında rahatlıkla kullanıma uygundur. Bu hediye kutusu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.