HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/hangi-hediyelik-kiz-arkadasima-uygun

https 1

foreign_request 1

Hangi Hediyelik Kız Arkadaşıma Uygun?

05-01-2022 11:58
Hangi Hediyelik Kız Arkadaşıma Uygun?

Hangi Hediyelik Kız Arkadaşıma Uygun?

Sevdiklerinize Mutluluk Molası vermek için doğru adrestesiniz. Hediye seti seçiminde ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Yüzlerce çeşit hediyelikleri sizler için özenle hazırlıyoruz. Eğer alacağınız hediyelik konsept belli ise kategorilerimiz arasından hızlıca sonuca ulaşabiliriz.

 

Kız arkadaşa alınacak hediyeler arasında en çok beğendiğimiz hediyelik Pembenin Tonları hediye seti. Bu hediye içerisinde tarihsiz ajanda, 3’lü tükenmez kalem seti, Godiva çikolata, başucu sürahi ve bardak yer almaktadır.

 

 


Bir diğer kız hediye seti ise Renkli Çiçek Ferahlığı hediye seti, bu set içerisinde ajanda, tükenmez kalem, godiva çikolata, pomellos kolonya, keramika kupa ve 8’li klips yer almaktadır.

 

 

 

Bir diğer kız arkadaşa hediye alınabilecek set ise Mor Zarafet Hediyesi, bu hediyelik içerisinde Ajanda, kalem, chado çay, godiva çikolata, keramika bardak ve yüz maskesi yer almaktadır.

 

Ve dahası için arkadaşıma özel, sevgiliye özel ve iş arkadaşıma özel kategorilerimiz arasından tüm seçeneklerimize ulaşabilirsiniz.

 

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.