HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/burclar-hakkinda-genel-bilgiler

https 1

foreign_request 1

Burçlar Hakkında Genel Bilgiler

07-11-2022 11:02
Burçlar Hakkında Genel Bilgiler

Burçlar Hakkında Genel Bilgiler

Astroloji, gök cisimlerinin canlı ve cansız varlıklar üzerindeki etkilerini araştıran bir bilimdir. İnsanların ilgilendiği en eski ilimler arasındadır. Uzun süre astronomiyle aynı bilim dalı sayılmıştır fakat astrolojinin kökeni astronomiye göre çok eskilere dayanır.


Astroloji kader değildir. Her şey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, olabilecek hastalıkları, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları ve gecikmeleri gösterir.


Astrolojide burçlar, ekliptiğin iki yanında, aşağı yukarı 10 derece genişliğinde, içinde Güneş'in ve gezegenlerin döndüğü zodyak kuşağı ile belirleniyor. Astrolojide 12 tane güneş burcu vardır.


Astrolojinin merkezinde yer alan burçlar sahip oldukları özelliklerle insanların yaşamında rehberlik görevi ediniyor. Her burcun kendine özgü özellikleri ve tutumu bulunuyor. Astroloji bir insanın temel özelliklerine, tercihlerine, kusurlarına ve korkularına dair bir bakış veriyor.


Agresif, uyumlu, inatçı, cömert, güvenilir, kontrolsüz risk alan, cesur, sabırsız, sakar, fedakâr, iyi niyetli, fanatik, sıkılgan, titiz, bencil, güler yüzlü, kibirli, entelektüel, acımasız, duyarlı, egoist. Peki, siz hangisisiniz?


Astronomi ile ilgilenen pek çok kişinin kayıtsız kalamadığı burçlar ve tarihleri hakkında merak edilen tüm detayları bir araya topladığımız yazımızda toplamda 12 adet burcun özelliklerini ele alacağız. Burçların oluşturduğu kuşak olarak isimlendirilen Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edeceğiz. Burçların sıralamasını burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.