HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

http_host www.gifterria.com

uri /blog/icerik/arkadasa-dogum-gunu-surprizi-icin-oneriler

https 1

foreign_request 1

Arkadaşa Doğum Günü Sürprizi İçin Öneriler

29-03-2023 12:55
Arkadaşa Doğum Günü Sürprizi İçin Öneriler

Arkadaşa Doğum Günü Sürprizi İçin Öneriler


"Sürpriz” kelimesi gibi duyulduğu anda heyecanlandıran başka bir kelime yok! Birisinin size sürpriz yapma fikri bile yüzünüzü gülümsetiyor. Aynı zamanda birisine sürpriz yapmak da hem heyecan hem de mutluluk dolu bir operasyondur.

 

Sürpriz denildiği anda nasıl da mutluluk hormonu salgılanmaya başlıyoruz değil mi? İnsan psikolojisinde küçük şeyler bile kocaman etkiler uyandırıyor. Tüm bunlar size yapıldığında nasıl büyük ve güzel etkiler uyandırıyorsa, siz de birisine sürpriz yaptığınız zaman o kadar güzel etkilerle karşılaşıyorsunuz.


Örneğin arkadaşa doğum günü sürprizleri… Arkadaşınızla geçirdiğiniz yıllar sonrasında yapacağınız eğlenceli sürprizler yıllarca unutulmayacaktır. Yakın arkadaşa doğum günü sürprizleri sadece onu iyi hissettirmeyecek, sizin de oldukça mutlu olmanızı sağlayacaktır. Hatta bu sürprizlerin en büyük destekçisi de arkadaşa doğum günü mesajı olacaktır. Ona yazacağınız birbirinden güzel mesajlar ve hediyelerle nasıl da mutlu olacağını tahmin dahi edemezsiniz.


Bir doğum günü sürprizi planlarken en önemli nokta, arkadaşınızın seveceği bir sürpriz olmasıdır. Unutmayın ki o gün onun günü ve bu önemli günü ölümsüz kılmak da sizin elinizdedir. Onun için ne kadar muhteşem bir sürpriz planlarsanız o kadar unutulmaz olur.


Kahve Seti Hediye Kutusu

Kahve içmeyi çok seven arkadaşa doğum gününde alınabilecek hediyeler arasında kahve seti de bulunmaktadır. Özenle hazırlanan kutu içinde french press, kupa, ve kahve çeşitleri yer alır. Kahve içmeyi çok seven arkadaşa verilebilecek bu hediye sayesinde hem kullanışlı hem de özel bir ürün sunulabilir. Ev ve ofis ortamında kullanım imkânı sunan şık tasarıma sahip french press kalitesiyle uzun yıllar boyunca deforme olmaz. Son olarak kahve sever arkadaşa doğum günü hediye kutusu içinde dünya kahveleri yer alır. Kenya, Etiyopya, Guatemala ve Brezilya kahveleri kendilerine has aromaları ve eşsiz lezzetleri ile tadılabilir. Uygun fiyatlı kahve seti özenle hediye kutusu yapılarak kargoya verilir.


Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi "İyi Ki Varsın Çikolata”

Doğum gününde arkadaşa verilecek hediyeler arasında "İyi Ki Varsın” çikolata çeşitleri öne çıkar. Kırmızı&Siyah tasarımlı kutu içinde yer alan çikolatalar damak zevkine hitap edecek şekilde üretilmiştir. Doğum gününde tatlı ikramı olarak da tercih edilebilecek çikolata özenle hediye paketi yapılarak teslim edilir.


En İyi Dostunuza Kişiye Özel Kupa

Hem kullanışlı hem de anlamlı bir hediye almak isteyenler için kişiye özel porselen kupa hediyesi büyük ilgi görmektedir. Yakın arkadaşa doğum günü hediyesi seçenekleri arasında özel baskılı kupa kullanışlı ve şıktır. Kupanın her iki yüzüne de kişiye özel tasarım yapılır. Kullanışlı ve son derece şık tasarımlı porselen kupa üzerindeki isim yazısı ömür boyu kalıcıdır. Ancak ürünün deforme olmaması için bulaşık makinesi yerine elde ılık suda yıkanması tavsiye edilir.


Kişiye Özel Lazer Baskılı Çelik Termos

Ev ve ofis ortamında kullanılabilecek ekipmanlar arasında çelik termos tercih edilebilir. Kullanışlı ve güzel doğum günü hediyesi almak isteyenler için bu ürün idealdir. Sıcak içecekleri 7-8 saat boyunca sıcak tutan termosun gri, siyah ve pembe renk seçenekleri vardır. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen çelik termos üzerine lazer baskılı ile isim yazımı yapılır. Özelleştirme işlemi lazer teknolojisi ile yapıldığı için deforme olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Plastik aç kapa kapak tasarımı nedeniyle bulaşık makinesi yerine elde yıkamaya uygundur. İsme özel doğum günü hediyesi olarak çelik termosunuz özenle hediye paketi yapılıp gönderilir.


İsme Özel Mat Siyah Roller Kalem

Kişiye özel doğum günü hediyeleri arasında öne çıkan mat siyah roller kalem, ofis ve iş yaşamında tercih edilebilir. Özellikle yeni işe başlayan kişilere de gönül rahatlığı ile hediye edilebilecek kalitede bir üründür. İsme özel kalemin üzerine isim lazer kazımayöntemi ile yazılır. Bu sayede son derece şık görünür ve asla çıkma olmaz. Kapak tasarımı şık ve pratiktir. İsme özel mat siyah roller kalem başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız cazip fiyatlarla satışa devam etmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.